Push up bugyi a gömbölyű popsiért

Push up bugyi

Egy nő legtitkosabb „fegyverarzenálja” a fehérneműs fiókban rejlik, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy bizonyos alkalmakra milyen alsóruházat van rajtunk. Vannak, akik úgy érzik, hogy nem elég kerek a fenekük, így nekik a push up bugyi modelleket tudjuk javasolni.

Formás, kerek, telt feneket varázsol ez a fenékemelő, párnázott alakformáló bugyi. Ennek használatával már fog problémát jelenteni senkinek sem egy szűk nadrág viselése. Egy olyan egyedi designú, innovatív fehérneműről beszélünk, ami akár 1 teljes centivel is képes megnövelni a fenék méretét. Nagy előnye, hogy láthatatlan, diszkrét és kényelmes, úgyhogy senki nem fogja észrevenni, csak az ezzel elért eredményt. Központi varrása követi a test körvonalát, valamint kiemeli ennek a testrésznek a természetes gömbölyűségét.

Fekete és bézs színben vásárolható meg a push up bugyi a zenudashop.hu webáruházból, csupán 2490 Forintért. Minőség, kedvező ár, kedves kiszolgálás várja Önt ebben az online boltban. Látogassa meg szerezze be a push up bugyit!