Regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik a La Roche-Posay Cicaplast

Jelen termékcsalád kifejezetten irritált, sérült, túl érzékeny és atópiás bőrre kifejlesztett termékeket tartalmaz. A La Roche-Posay Cicaplast különböző célokra tartalmaz termékeket: védelemre, hidratálásra, táplálásra, a gyógyulás felgyorsítására, a hiperpigmentáció és az UV-károsodás megelőzésére.

A lehető legkönnyebb formuláknak köszönhetően, a kozmetikumok csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmasak. A La Roche-Posay Cicaplast krémek használata főleg hámló, repedezett, száraz bőr, horzsolások és karcolások, borotválkozás, gyantázás, kozmetológiai eljárások utáni irritáció, valamint enyhe égési sérülések és napégés esetén ajánlott.

A termékcsalád a test, az arc, a kéz és az ajkak bőrének ápolására tervezett elemeket tartalmaz. Ezek mindegyike hipoallergén, illatanyagoktól és parabéntől mentes, így a túlérzékeny bőr jól reagál rájuk, amint azt bőrgyógyászati vizsgálatok is bizonyították.

A La Roche-Posay Cicaplast könnyű textúrája élvezetes használatot, gyors felszívódást és azonnali enyhülést biztosít a kellemetlen érzésektől.