A repülőtéri parkolás megoldja a problémákat

Vecsési reptér parkoló
Vecsési reptér parkoló

A reptéri kényelem mára nem csak egy utópisztikus vágyálom. Amikor valaki hosszú útra készül, az nem szeretne több órán keresztül ilyen-olyan problémákkal szembesülni, amik már az út kezdetén felmerülhetnek.

A F.A.P. rendszerének hála, már a megérkezéskor elindul a folyamat, amelynek a repülőtéri parkolás veszi kezdetét. A nyolc kamerának köszönhetően nyugodtan itt hagyhatja az autóját, mivel a magas fokú biztonsági intézkedéseknek hála, semmilyen veszély nem áll fent a tárolás során. Innentől átvesszük az irányítást és Ön pedig komfortosan élvezheti a szolgáltatásainkat.

Megbízhat a rendszerünkben, mert tapasztalt szakemberek tanácsadásával és tervei alapján került kiépítésre a jelenlegi infrastruktúra, amelyeknek az opciói minden részletre kiterjednek. A repülőtéri parkolás után egyszerűen eljuttatjuk a terminálhoz és ennek díját mi fogjuk elintézni, ezzel sem az Ön pénztárcája lesz terhelve.

Önnek csupán a parkoló hely bérleti díját kell kifizetnie, ami sokkal kedvezőbb a repülőtéri parkolás szempontjából, mintha haza kéne juttatnia a járművet.