Roncato bőrönd, a legjobb útitárs

Roncato bőrönd
Roncato bőrönd

Nem találta még meg a tökéletes útitársat, aki nem csak támogat, de jó hallgatóság is? A Roncato bőrönd egy életen át szövetségese lesz a hosszú utazásokon. Borítása lehet ABS vagy textil, típusától függően. Legtöbbjük 4 keréken guruló, ami azért előnyös, mert a súly eloszlik, tehát nem terheli egyiket sem erőteljesebben. Weboldalunkon sokféléből válogathat, némelyiket akár már másnap kiszállítjuk Önnek.

Így a pakolás zűrzavarában kiderülő hiányok is nagyon gyorsan pótolhatóak. További előnye a Roncato bőröndöknek, hogy külön légitársaságok szabványméreteinek megfelelő kabinba felvihetőeket gyártanak, így nem kell törnie azon sem a fejét, hogy vajon felengedik-e majd. Szín-világukban is változatos darabokat talál nálunk, amelyek közül biztosan talál olyat, ami az utazós szettjéhez illik.

Nem elhanyagolható az sem, hogy egy üzleti útra milyen összeállítást választ az ember. Mindennek passzolnia kell, hogy a legjobb benyomást keltse már az első pillanatban. Egy ilyen utazás alatt nem ajánlatos azt az érzést kelteni, mintha most érkezett volna a repülőtérről egy hosszú és fárasztó utazás után. Sugallja a Roncato bőrönd révén azt, hogy készen áll mindenre!