Tartós kialakítású felépítmény

Felépítmény

Biztosítani szeretnénk a rakomány épségét, de csak egy platós terepjárónk van? Akkor tökéletes megoldást kínál a nagy ellenálló képességű felépítmény, amit minden fúrás nélkül is rögzíthetünk. A termék tökéletesen illeszkedik a megadott típusú járműre, és nagyfokú kényelmet garantál. A sötétített ablakoknak hála, senki nem fogja látni, hogy mit viszünk.

Ha éjszaka akarnánk valamit betenni vagy éppen kipakolni, akkor sem jelent ez gondot, ugyanis a felépítmény automatikus világítással van ellátva pontosan e célból. A dupla héjszerkezetű könnyen mosható ABS kompozit anyagból gyártott felépítmény óv a szélsőséges időjárási viszontagságoktól. Ha tovább akarjuk fokozni a teljesítményt, akkor még egy 75 kilogramm teherbírású tetősín is helyet kaphat a felületén, amire plusz terheket pakolhatunk.

Hihetetlen, hogy mennyi előnyt nyújt egy felépítmény, ezért igen megfontolandó az alkalmazása. Az alpex4x4.hu oldalon részletesebben és képeken keresztül is megismerkedhetünk a termékkel, valamint pár mozdulattal megrendelhető az egyedi kivitel.