Thor pörölye a nehézségek legyőzéséért!

Thor pörölye
Thor pörölye

Ki ne szeretné, hogy a hétköznapi problémák közepette olyan megerősítés érkezzen hozzá, amely által gyorsabban, bátrabban és hatékonyabban szembe tud nézni a nehézségekkel? Thor pörölye erőt kölcsönöz a viselőjének. Ez a nyaklánc többek között a határozottság és a hősiesség jelképe. A legenda szerint, aki ezt a darabot viseli, átveszi az isteni erőt.

Thor pörölye fonott szíjból készült, aminek köszönhetően nagyon strapabíró és többéves használatot tesz lehetővé. A medál cink alapanyagú, ami szintén tartósságot idéz elő. Stílusa egyszerre hagyományos és modern. Díszítése a viking kultúra jegyeit hordozza magán, azonban minden modern öltözettel nagyszerűen összeilleszthető.

Akár férfi, akár nő viselné, mindenkin pompásan mutat. Thor pörölye gyakran ajándékként is használatos. Ha Ön is szeretné meglepni ismerősét egy olyan tárggyal, ami erőt és bátorságot ad neki a mindennapokban, akkor ez a kiegészítő a legjobb választás. Rendelje meg honlapunkról és 5 munkanapon belül házhoz szállítjuk az árucikket!