Többféle emelőgép van a webáruházban

Többféle emelőgép

Az ipari gépek napjainkban már nagyon modernek, hiszen állandó fejlesztéseken mennek át. Az emelőgép nagyon fontos a nagyobb, nehezebb súlyú tárgyak elmozdítása során. Ez a raktározási tevékenységekben elengedhetetlen eszköz.

A különböző terhek emelésére és adott távolságra való szállítására a daru a legalkalmasabb. A raktarprofishop.hu webáruház számos típussal rendelkezik, mint a motorkiemelő zsiráf, az ellensúlyos emelődaru, vagy a kézi láncos emelő. A járműjavításban széles körben megtalálhatóak az ollós emelőasztalok, amelyek természetesen szintén jelen vannak a webáruházban. A mobil emelőasztalok mellett, a fix típusúak is helyet kaptak.

Szintén az emelőgép családjába tartoznak a gépemelők, azon belül is a krokodilemelők és a palackemelők. Az internetes boltban a függesztő eszközök és az alumínium rakodórámpák szintén a kínálat részét képezik. Hogy a kategória teljes legyen, a targoncavillára rögzíthető emelő sem hiányozhat a termékek közül. Tekintse meg Ön is a roppant gazdag felhozatalt!