Twister társasjáték az önfeledt szórakozásért

Twister társasjáték

Sok kisgyerek ügyességi játékokban szeret részt venni, mert bizonyítani akarja a rátermettségét. A legismertebb termék ebben a kategóriában a Twister társasjáték, amire minden csemete vágyik. Nem is csoda, hiszen a társaikkal mókás pillanatokat tölthetnek el, amikben kiderül ki az ügyesebb. Ráadásul a család tagjai szintén részt vehetnek benne, mert még a nagyokat is próbára teszi.

A Twister társasjáték dobozban megtalálható a szőnyeg, a pörgető tábla és a játékszabály. A klasszikus játékot most feldobták az új változattal, amiben 2 darab eddig nem használt mozdulat van. Ez csak még izgalmasabbá teszi a szórakozást. Az egyik, hogy a kezet vagy a lábat a magasba kell emelni, míg a másik, hogy a játékos választhatja ki a következő mozdulatot.

Ezeket a pörgettyű forgatásával lehet alkalmazni. A játékosok száma ajánlott, hogy 2 és 6 között legyen, valamint már 6 éves kortól lehet játszani. A Twister társasjátékot egyszerűen lehetetlen megunni. Használata közismert, a pörgettyűt kell forgatni, ami kidobja a testrészt és a színt. A leleményesek még a legnehezebb mozdulatokat is megoldják.