Vállalkozói képzés, az új ismeretek elsajátításáért

Vállalkozói képzés

Az elmúlt néhány évtizedben, főként a rendszerváltást követően, nagyon sokan vágtak bele különböző cégek alapításába, hogy megálljanak a saját lábukon. Az EU csatlakozásunkkal, a szabad áruszállítás kiváló lehetőségeket teremtett meg. Ahhoz, hogy ilyen munkakört tölthessünk be, a vállalkozói képzés elvégzése elengedhetetlen.

Érdemes odafigyelni az engedély érvényességére, mert azt 10 évente kötelesek vagyunk megújítani, hogy megkapjuk a jogot a további ténykedésre. Maga a vállalkozói képzés és az azt követő vizsga nem bonyolult és ha ebből élünk, akkor minden bizonnyal könnyen vesszük majd az akadályt. Szóbeli számonkérés nincs, csak tesztlapokat kell kitölteni és esettanulmányt leadni.

A pontos részleteket megtaláljuk a transzportstudium.hu oldalon. Ne szalasszuk el a lehetőséget és még a régi engedély lejárta előtt újítsuk meg! A vállalkozói képzés során sok új információval bővíthetjük a tudásunkat, amit aztán kellően jól tudunk majd kamatoztatni a hétköznapokban. A friss ismeretek mindig előnyt jelentenek a versenytársakkal szemben.