A Yato szerszámkészlet könnyen beszerezhető

Yato szerszámkészlet

Ezek a termékek professzionális, minőségi eszközök, akár mindennapos szervizipari felhasználásra is alkalmasak és ajánlottak. A Yato szerszámkészlet nagyszerű választás a céljai megvalósításához.

A márka többféle iparágnak gyárt kiváló termékeket, de főként az autó szervizeléshez szinte mindent, amire szükség lehet. A gyártó üzletpolitikájához tartozik a magas fokú tervezés, a termékfejlesztés, a minőségbiztosítás és mindezek mellett a megfizethető árszint megtartása is. A cég indulása óta eltelt időszakban a termékválaszték hatalmasra nőtt, több ezer tétel közül választhatnak a vásárlók. A márka három nagy termékcsaládhoz adja a nevét: autóipari és szervizipari, építőipari, illetve kerti kellékek.

A Yato szerszámkészlet minden kézi darabjára törésgarancia jár. Ez azt jelenti, hogy rendeltetésszerű használat mellett eltört, vagy sérült darabokat újra cserélik. A cég termékeit, vagyis azok nagy részét, raktárról 24 órán belül házhoz szállítják. A megrendelt darabok 2-3 napos határidővel kerülnek szállításra.