A Reiki mint alternatív gyógymód

Ha már a bogyók sem használnak

Manapság az orvostudomány már olyan eredményeket tud felmutatni, ami 50-100 évvel ezelőtt még csodaszámba ment volna. Sokszor olyan emberek, akik valami miatt elvesztették a látásukat, újra láthatnak valamilyen orvosi beavatkozást követően. Azonban még így is előfordul, hogy bizonyos helyzetekben az orvostudomány is tehetetlen.

A Reiki Réka nevű weboldal olyan lehetőséget kínál, ami nemcsak tüneti kezelést ad a betegségekre, hanem azok forrását számolja fel. Sajnos a modern orvoslás néha csupán a fizikai tüneteket kezeli fájdalomcsillapítókkal és egyéb tompító szerekkel, pedig a tudomány már felfedezte, hogy nagyon sok betegség lelki eredetű. A Reiki Réka nevű internetes felületen olyan alternatív gyógymódról lehet olvasni, amit a 20. század elején fejlesztett ki a japán származású Uszui Mikao, aki 3 hét böjt és meditáció következtében világosodott meg és részesült egyfajta kifogyhatatlan lelki gyógyító életerőben. A Reiki Réka oldalon az is kiderül, hogy ezt a gyógyító életerőt kézrátétellel át lehet adni, aminek következtében a test szinte önmagát hozza rendbe. Minderről nagyon sok olyan ember is beszámolt már, akik részesültek az alternatív gyógyászatnak ebben a módszerében. Természetesen a Reiki Réka mester által alkalmazott meditációs gyakorlatok és gyógyító praktikák bárki által elsajátíthatóak. Így, aki szeretne Reiki mesterré válni és elsajátítani a Reiki Réka nevű weboldalon leírt és képekkel is illusztrált gyakorlatokat, annak most lehetősége van erre. Ugyanis az említett internetes felületen minden szükséges információ megtalálható erről az ősi gyógymódról.

Már csak azért is érdemes elsajátítani ezen módszereket és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, mert így másokon is lehet segíteni. A sok stressz következtében, aminek a megfelelő levezetésére az emberek nem fordítanak kellő időt és energiát, gyakran elviselhetetlenné válik az élet. Azonban a Reiki Réka mester tolmácsolásában segít harmonikussá tenni az életet. Tehát, ha egy kis harmóniára vágyik, akkor semmi mást nem kell tennie, csak felkeresni ezt a weboldalt.