A trekking jól ismert típus a piacon

Trekking

A manapság népszerű időtöltés között a kerékpározás szerencsére még mindig előkelő helyen áll. A tekerés népszerűsége töretlen és ehhez szervesen hozzájárul a kerékpár típusok folyamatos fejlesztése. A gyártók megalkották a trekking kerékpárt, ami ma talán a legnépszerűbb a piacon.

A járgány tulajdonképpen a városi és terep biciklik ötvözete, ami egy kényelmes és hosszútávon is tartós megoldást eredményezett. A trekking biciklik erős, könnyű vázzal készülnek és minden jóval felszereltek, ami a kényelmes és praktikus biciklizéshez szükséges. A modern váltók, továbbfejlesztett fékek és kényelmes nyereg mind alapvető kellékei a járműnek.

A keskeny gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak, még a nedves, murvás úton is. Aszfalton pedig tökéletesen hangtalanul suhannak. A trekking kerékpár minden biztonsági felszereléssel rendelkezik, amit a KRESZ is előír. A csomagtartó, mint szükséges kellék, a csomagok kényelmes szállítását teszi lehetővé. Egy ilyen biciklivel óriási távokat tehetünk meg problémamentesen.