Finom protein szelet sportolóknak

protein szelet
Protein szelet

A testedzés megviseli a szervezetet, elvonja a szükséges energiát. Az izmokhoz sok protein kell, amit nem biztos, hogy a rendszeres étkezéssel egy sportoló be tud vinni a szervezetébe. Ha ez a probléma áll fenn, akkor néhány protein szelet sokat segíthet.

A fehérje szorgalmazza az izmok munkáját teher alatt, így garantáltan tud majd edzeni. A protein szelet tartalmazhat növényi vagy állati eredetű fehérjét, így ma már a vegán életmód képviselői is találnak számukra megfelelő terméket. Fogyassza reggeli után, tízórai gyanánt vagy edzések előtt. A honlapunkon keresztül megrendelhető Scitec protein szelet több ízben is kapható, így változatossá tudja tenni az étrendjét.

A részletes leírásban az összetevőket is megtalálja. Ha Győrött él, akkor személyesen is felkereshet bennünket. Cégünk két boltot is üzemeltet, ahol sportolóknak való izomtömeg növelők, BCAA-k és shake-porok kaphatóak sok más hasznos étrend kiegészítők mellett. Támogassa Ön is a fizikai teljesítményét ellenőrzött, minőségi termékekkel!