Folyamatosan virágzó talajtakaró növények

Talajtakaró növények

Kertünk szépségének látványa bearanyozza a napunkat, még a legszomorúbb állapotunkban is jobb kedvre derülünk. Ha a talajtakaró növények közül több is megtalálható a kertben, amelyek szinte állandóan virágoznak, egy olyan csodás oázis tulajdonosai vagyunk, amilyennel nem sokan dicsekedhetnek.

Talajtakaró növények számtalan fajtájának megvásárlására nyújt lehetőséget a virag-online.hu webáruház, így ide mindenképp érdemes ellátogatni. A gazdag kínálatban szerepel például a gyönyörű, rózsaszín virágú talajtakaró rózsa, ami a nyár elejétől egészen késő őszig folyamatosan virágzik. Kapható piros, fehér és pink színű virágokat hozó fajta is.

Különösebb szakértelmet nem igényel a metszése sem, tehát a gondozása kimerül a locsolásban és az elnyílt virágok eltávolításában. Fürtszerűen növő apró virágai 4-5 cm átmérőjűek. Közepes növekedésű ez a gyönyörű virág, körülbelül 40-60 cm magasra nő meg. Amennyiben a talajtakaró növények eme csodálatos példányát választja ki, soha nem marad nyíló virág nélkül a kert.