PLUM szemöblítő a szennyeződések ellen

Plum szemöblítő

Az ipari területeken könnyen történhetnek olyan balesetek, amelyek visszafordíthatatlan károsodást okoznak az emberi szervezetben. Mivel a szem is fokozott veszélyben van, ezért nem árt, ha mindig kéznél van a PLUM szemöblítő.

Ez egy speciális receptúra alapján készülő steril folyadék, ami azonnal kitisztítja a szemgolyót és a szaruhártyát. Ha fizikai munkát végez a mindennapok során, akkor minden bizonnyal előfordult már, hogy a levegőben felhalmozódó por vagy más szennyeződés irritálta a szemét. Az ilyen esetekre tökéletes választás a PLUM szemöblítő használata, hiszen ez a fertőtlenítő oldat gyors segítséget nyújt a nehéz helyzetekben. Érdemes egy flakont mindig a zsebben tartani, mert soha nem tudhatja előre, hogy mikor lesz szüksége rá.

A munkavédelmi webáruházban kényelmesen ki tudja választani azokat a termékeket, amelyek hozzájárulnak a biztonságos munkavégzéshez. Többek között a PLUM szemöblítő is raktáron van, így akár azonnal is leadhatja a rendelését, hogy minél hamarabb a birtokába kerülhessen a folyadék!