Ráspi, a természetesség jegyében

Ráspi cuveé

Mi, magyarok, nagyon szeretjük a finom italokat fogyasztani, ugyanakkor készíteni is tudunk sok kiválóságot. A Ráspi márka talán még nem cseng olyan ismerősen, mint néhány nagy hazai bormárka, azonban mindenképpen érdemes megismerni.

A gazdag kínálattal rendelkező borászat filozófiája is nagyon egyedi, akárcsak az italai. A készítői nem a tömegtermelést célozták meg, de a megfelelési kényszer sem gyötörte őket, nem készítettek részletes piackutatást, egyszerűen alkottak és hagyták, hogy a természetes ízek kibontakozzanak a borokban. A nyersanyag tisztelete, az ízek különleges harmóniája meghozta a sikert, mivel a Ráspi egyre népszerűbb. A tulajdonos, Horváth József elsőként mutatta meg Magyarországon, hogy igazi vörösbor sötét szín, nagy test és magas alkohol nélkül is készülhet.

A Ráspi nemcsak a borfogyasztók, hanem a szakértők körében is igen elismert. Az artizanshop.hu online bolt egy igazán remek kis kollekcióval büszkélkedhet, ami olyan fajtákat tudhat a magáénak, mint a Máté Cuvéé, a Cabernet Sauvignon vagy az Elektus.