A mágnestábla a legjobb választás

Egyszerűen használható mágnestábla

A tanári pálya több szempontból is egy nehéz dió és igen összetett feladat. Az egyik mindennapos kellemetlenség azonban annyira banális, hogy nem is gondolunk rá kívülállóként és ez nem más, mint a krétapor.

Ritka a mágnestábla használata az iskolákban, így a diákoknak és tanároknak egyaránt mindennap meg kell küzdeni a problémával, hogy a krétapor szúrja az orrukat és a ruhát is összekoszolja. A mágnestábla használata mindezt feledtetné velünk és a használata is nagyon egyszerű. Az ahhoz tartozó filccel egyszerűen írhatunk a fehér felületre és messziről is nagyszerűen látható. A megfelelő száraz táblatörlővel pillanatok alatt újra egy üres felület áll a rendelkezésünkre és így még a környezetünket szem szennyezzük. A másik nagy előnye a mobilitása, hiszen csekély tömegének köszönhetően, bárki egyik helyiségből a másikba tudja vinni.

Ott használhatjuk, ahol éppen szükség van rá. A legtöbbször a legegyszerűbb megoldások a legkifizetődőbbek, mint ez esetben a mágnestábla használata az iskolákban vagy az irodákban.