A piercing fajták hihetetlenül sokszínűek

A piercing fajták széles választéka áll rendelkezésre, így mindenki ráakadhat arra a variációra, amivel kifejezheti a stílusát és egyedi megjelenést érhet el. Az egyik legnépszerűbb a fülbe helyezhető ékszer.

A piercing fajták ezen verziója már nagyon régóta a piacon van és az iránta való érdeklődés a mai napig töretlen. A szemöldök díszítésére szolgáló kiegészítő ugyancsak óriási népszerűségnek örvend. A szemöldök felső vagy alsó részén helyezkedik el, ebből kifolyólag különleges megjelenést kölcsönöz az arcnak.

Az említetteken kívül, a nyelv, az orr, a köldök és az ajak piercing fajták is igencsak keresettek. Mindegyik sajátos jellemzőkkel rendelkezik. Kiemelt fontosságú a megfelelő gondozás és az egészségügyi szempontok figyelembevétele, hiszen csak így viselhetőek biztonságosan.

A piercing fajták mindegyikéről elmondható, hogy már önmagukban is az önkifejezést szolgálják, azonban azt is lehetővé teszik, hogy kreatív módon mutassa be magát a világnak. A széles felhozatalban biztosan Ön is ráakad az ízlésére való darabra.