A testradírok tisztítják a bőrt

A testradírok általában különböző finomságú szemcséket tartalmaznak, amik segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és megtisztítják a bőrt. Széles választékban érhetőek el, különböző formulákkal és illatokkal, így különféle célokra használhatóak fel, például hidratálásra, kondicionálásra vagy a narancsbőr csökkentésére.

A testradírok működése egyszerű, mégis hatékony. A tisztító és exfoliláló hatás nem csupán a bőr megújulását teszi lehetővé, hanem elősegíti a bőrsejtek regenerációját, ezáltal az egészséges és fiatalos megjelenést.

Az elhalt hámsejtek felhalmozódása amellett, hogy az epidermisz fakó és élettelen megjelenését eredményezi, megakadályozza annak lélegzését, így számtalan problémát idézhet elő. A testradírok összetevői között antioxidánsok is szerepelnek.

Ezen alkotóelemek védik a bőrt a káros szabadgyökök ellen, amik felelősek lehetnek az öregedésért és a sejtek károsodásáért. Az érzékenyebb embereknek a tesztelés elengedhetetlen. A választott terméket kis területre kell felvinni, így kideríthető okoz-e irritációt vagy sem.