Eladó új építésű lakás Székesfehérvár csodálatos városában

A királyok városaként is emlegetik Székesfehérvárt, persze nem véletlenül, hiszen ez Magyarország egyik legrégibb, leggazdagabb történelmi múlttal rendelkező városa. Az ott lakókat várja sok eladó új építésű lakás Székesfehérvár belvárosában, egy exkluzív lakóparkban. Az újonnan épített otthonok azért kifejezetten népszerűek a vásárlók köreiben, mert felújítás nélkül választhatják ki a burkolatot, homlokzatot, stb…

Emellett minőségi anyagokból készülnek ezek az építmények, korszerű kivitelezési technológiákkal. Ezáltal alacsonyabb fenntartási költségekre számíthatnak azok, akik úgy döntenek, hogy egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár területén legyen az övék. Remek elhatározás amiatt is, mert új ingatlanra egyszerűbb a hitelfelvétel, mint a használt lakásokra, házakra.

A legtöbb magyar családnak nagy szüksége van hitelre ingatlanvásárláshoz, mert enélkül nem tudják megvenni álmaik otthonát. Az adásvétel kapcsán készülő értékbecslések igazolják a vételárat az esetek többségében. A finanszírozó bank pedig a vételárat veszi alapul a hiteleknél. A környezettudatos embereknek is optimális választás az eladó új építésű lakás Székesfehérvár településén, mivel a legtöbb társasházban adva van a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége.

Az újépítésű ingatlanokban megvannak az olyan kényelmi szolgáltatások, mint a kerékpár- és babakocsitároló, amik a használt lakások esetében nem biztos, hogy adottak. A most készülő ingatlanok számos szigorú építési előírásnak kell megfeleljenek, ami érvényes az alaprajzok kialakítására, a benapozottság biztosítására, a szobák minimális méretére.

Tehát minden eladó új építésű lakás Székesfehérvár városában komfortos lakóteret biztosít a leendő lakóinak, ezért érdemes egy ilyen ingatlant venni. Tulajdonképpen a Centralpark lakásai 3 épülettömbben helyezkednek el, ennek megfelelően 3 ütemben épülnek meg. A Budai út felől csak a mélygarázsba lehet gépkocsival lehajtani, a belső sétány pedig a bentlakók parkolásán kívül, csak a gyalogos forgalom előtt lesz megnyitva. Így az eladó új építésű lakás Székesfehérvár ezen területén csendes, a lakók nyugalmát nem fogja zavarni az átmenő forgalom.

A mai világban ez a tény rendkívül fontos, hiszen a városokban egyre csak nő a forgalom és azzal együtt a por, a zaj is. Aki tehát minőségi életteret szeretne, annak ideális választás lesz egy eladó új építésű lakás Székesfehérvár említett zónájában. A megvásárolható otthonokról még több információt találunk a centralparkfehervar.hu weblapon.

Bőségesen vannak eladó lakások Székesfehérvár területén

A felsorolt előnyök ismeretében, az otthonteremtés előtt álló fiatalok választása gyakran az új ingatlanokra esik, mert ezekkel a lakásokkal nincsenek gondok, mint például egy régebbi épület esetében. Szerencsére, bőven vannak eladó lakások Székesfehérvár településen, amik ráadásul a belvárosban kaptak helyet.

Ez egy megújuló zöld városrész, ahol igényesen kialakított épületek találhatóak. Mesés dolog fiatalként a belvárosban lakni, ahol minden egy karnyújtásnyira van. A gyermeket nem messze visszük óvodába, iskolába, nem kell a városi dugóban értékes perceket veszítenünk minden reggel és délután. A kivitelezők természetközeli élményt biztosítanak az épülettömbök közötti gyalogos sétány mellé ültetett fákkal és zöld felülettel.

A Centralparkban lévő eladó lakások Székesfehérvár területén 4 szintesek, de ennek ellenére rendelkeznek lifttel. Tehát, még a legfelső emeleten lakóknak sem kell gyalog feljárniuk a lakásukba. Az épületek fel vannak szerelve központi klímával is. Nagy előny továbbá, hogy minden lakáshoz vásárolható parkolóhely, ami lehet teremgarázs, felszíni fedett vagy fedetlen beálló, valamint felszíni fedett zárt beálló. Így a lakástulajdonosoknak nem kell idegeskedniük amiatt, mert nem tudják, hová parkolni az autójukat, amikor hazaérnek a munkahelyükről.

A Centralpark házai kulturált mini városrészt alkotnak a belvárosban, ahonnan pár lépésre vannak a meghatározó történelmi nevezetességek, kulturális intézmények, éttermek, kávézók. Ez szintén nagy pozitívum, mert például, amikor vendégek érkeznek hozzánk, nem szükséges sokat utaznunk a városban, hogy meg tudjuk mutatni nekik a nevezetességeket, beüljünk velük egy étterembe, kávézóba.

Szépen kialakított, tágas eladó lakások Székesfehérvár területén megvásárolhatóak és ezekben a családoknak van elegendő hely, ráadásul nyugalomban élhetnek. Semmihez sem hasonlítható életérzés, mint a történelmi belvárosban lakni egy energiatakarékos okosotthonban. Erre most nagyszerű lehetőség adódik, ugyanis bőven vannak eladó lakások Székesfehérvár belvárosában. Szükség esetén pénzügyi tanácsadó is segíti a vásárlókat finanszírozási, adózási és egyéb szakmai kérdésekben.

Kitűnő befektetésnek minősülnek az eladó lakások Székesfehérvár településén, hiszen bizonytalan világunkban az ingatlanokban érdemes leginkább a pénzt tartani. Ugyanakkor, akár albérletbe is kiadható egy modern lakás, ami jelentős összeget eredményez havonta a tulajdonosának. Tehát, minden szempontból érdemes egy igazán korszerű, új ingatlan megvétele mellett határozni.