Eljött az akkumulátor csere ideje

Akkumulátor csere gyorsan, egyszerűen

El sem lehetne képzelni bizonyos eszközök működését akkuk nélkül. Az okostelefonok is ennek az energiaforrásnak köszönhetően kelnek életre a tenyerünkben. Az akkumulátor csere néha elkerülhetetlen egy-egy régebbi modell esetében, amit hiába töltögetünk újra és újra, az mégis kikapcsol, újraindul vagy gyorsan lemerül.

Régebben ezt egyszerű volt megoldani. Csak le kellett pattintani a hátlapot, kivenni a régi akkut és beletenni az újat. Nagyjából annyira volt nehéz az akkumulátor csere, mintha elemeket cserélnénk a távirányítóban.

A levehető hátlap mára már kiment a divatból és mindegyik beépített energiaforrást használ, aminek csak akkor lehetséges a cseréje, hogyha szétszedjük a telefont. Ezzel senkinek nem ajánlatos próbálkoznia, mert könnyen kárt tehet a készülékben, ami garanciavesztéssel fog járni.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a készüléken csak az akkumulátor csere fog segíteni, akkor hozza el hozzánk, ahol gyorsan kicseréljük benne a régi akkut egy újra, amivel ismét elérhető a megszokott töltöttségi szint.