Igazi értékek a gyémántok

Gyémántok

Vannak egyes emberek, akik csak néhány darab ékszerrel rendelkeznek, azok viszont a legértékesebb drágakövek felhasználásával készültek, igazi különlegességek. Minden időben a gyémántok voltak valódi értékek és nincs ez másképp ma sem.

Különleges, egyedi elkészítésű ékszerekbe gyönyörű kövek illenek, ezért érdemes a saját maga elképzelte darabot a White & Black ékszerüzletben elkészíttetnie, mert itt állandó készletet tartanak foglalatlan csiszolt gyémántokból, így a kliens maga választhatja ki, hogy milyen méretű drágakövet akar a kiegészítőjébe. Megtekintheti a gyémántokkal ékesített ékszerkollekciót is, ez alapján pedig könnyebben dönthet. Online elérhető az ékszerbolt a whiteandblack.hu weboldalon, azonban személyesen is van lehetősége felkeresni az üzletet, mégpedig Budapesten, a Pozsonyi út 33/B szám alatt.

A honlapon megtalálja a gyémántok árlistáját is, de kérésre e-mail-ben is elküldik Önnek az árakat tartalmazó táblázatot. Nézze át ezt a listát és ne feledje, hogy gyémántok felhasználásával különleges ékszerek állíthatóak elő, amelyek minden hölgy álmát jelentik! Akkor is jó helyen jár, hogyha éppen nősülni készül, hiszen itt egyedi eljegyzési gyűrű előállítására is van lehetőség.

Természetesen, ebből a folyamatból sem maradhatnak ki a gyémántok. Bár a készleten lévő eljegyzési gyűrűk sokaságát találja meg ebben az ékszerüzletben, az ékszerész szakemberek a rendelkezésére bocsájtják a szakértelmüket, ha valami egyedi darabbal lepné meg szerelmét. Az egyedi eljegyzési gyűrű elkészítése semmilyen akadályba nem ütközik, csupán arra kell vigyázni, hogy időben leadja a rendelését, mert a kézzel készült ékszerek előállítási ideje több hét is lehet. Ön határozhatja meg, hogy a gyűrű, amivel megkéri imádottja kezét, milyen aranyból készüljön, hány darab és milyen csiszolású drágakő díszítse azt, milyen felülete legyen az aranynak, milyen vésést tartalmazzon, valamint a kívánt gyűrű fazonját is ízlés szerint választhatja ki. Mindenképpen egyedi eljegyzési gyűrű dukál a különleges hölgynek!