Kihúzhat a bajból a 185 65 R15 téli gumi

Autógumi akciók

Előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz egy olyan gumiabroncsra, ami nem hagyja cserben a csúszós utakon. Rendszerint nagy problémát szokott okozni minden télen az utak minősége.

Ezt a gondot csak tetézi, hogyha nincs felszerelve 185 65 R15 téli gumi, ezért nekünk kell mindenképp gondoskodnunk arról, hogy az autónkra, megfelelően tapadó abroncsok kerüljenek. A lehetőségek adottak, számos helyről könnyedén beszerezhetjük akár a 185 65 R15 téli gumi méretet is.

De az autogumivasarlas.hu egy kifejezetten jó választás, elsősorban a színvonala és az árai miatt. Így már nem kell attól tartanunk, hogy elakadunk a latyakos, havas utakon. Sok esetben órákba telhet, ameddig segítséget kapunk. Főleg akkor lehet gond, hogyha még térerőnk sincs ebben a helyzetben.

De a városi utak is sok veszélyt rejthetnek egy gyanútlan autósnak, akit váratlanul értek a mínuszok. Általában akkor tanácsos lecserélni a nyárit 185 65 R15 téli gumira, amikor hét fok alá süllyed a hőmérséklet. Ekkor a nyári gumiabroncs már túlságosan szilárd lesz és nem nyújt kellő tapadást.