Színes távirányítós autó kínálat

távirányítós autó
Távirányítós autó

Kevés olyan szórakoztató alkalmatosság létezik, ami nem korhatáros, egyformán élvezi kicsi és nagy, kint és bent egyaránt játszható. Ki gondolta volna, hogy a távirányítós autó éppen egy ilyen sokoldalú játék? Az évek során ezek a járgányok nemcsak hatalmas technikai fejlődésen mentek keresztül, de a piacon korosztály, típus és nagyság szerinti besorolásban, továbbá professzionális vagy játékkategóriában is kaphatóak.

A kicsi, 1:32-es méretarányú, maximum 15 km/h sebességű távirányítós autó kiváló az otthoni száguldozásra. Néhány nagyobb és gyorsabb modell állítható sebességkorlátozóval rendelkezik, így bel- és kültéren egyaránt használható, mint az 1:24 méretarányú modellek, amelyek biztonságosan irányíthatóak a lakásban, de már alkalmasak a könnyebb terepen való haladásra is, mivel képesek menni földutakon vagy nyírt füvön.

Az ennél nagyobb távirányítós autó már nehezebb terepre alkalmas. Áruházunkban is érdemes körülnézni a különböző kategóriákban, de minden esetben ajánlatos figyelmet fordítani a korosztály szerinti besorolásra!