Van egészséges kismama diéta a világon?

Kismama diéta

A rokonok gyakran a kismamának azt mondják, nem szabad a súlygyarapodással foglalkozni, azért nem mindegy mennyi kiló megy fel a 9 hónap alatt. Főleg azon nők esetében kell odafigyelni, akik eleve nagy súllyal estek teherbe. A kismama diéta nem szigorú, de kötelezi arra az anyát, hogy egészségesen és változatosan egyen, többször kisebb adagokat.

Nem kell kettő helyett enni. A terhesség alatt átlagban 12 kg súlygyarapodással kell számolni, amiből csak 4-5 kg az anyukáé. De még ez is csökkenthető olyan ellenőrzött kismama diéta segítségével, amit egy magyarországi doktornő fejlesztett ki. Ha érdekli, látogasson el az Alakorvoslás Program honlapjára, ahol teljes körű tájékoztatást kap arról, hogyan élje meg helyes módon a 9 hónapot.

Megtudhatja, miként ne veszélyeztesse saját és magzata egészségét, és mindezek által hogyan kerülheti el a várandóság ideje alatt felmerülő komplikációkat, mint például a terhességi cukorbetegséget, a koraszülést, a fejlődési rendellenességeket vagy a spontán vetélést.