A nyerspezsgő milliók kedvence

Nyerspezsgő

Az éltek íze meghatározó, annak fogyasztását figyelembe véve. Akinek nem ízlik az elé tett étel, hiába finom és drága, nem fogja megenni. Így van ez az italok esetében is. Mivel emberek vagyunk, sajátos jellemünk és ízlésünk van, ami meghatározza az egyéniségünket. A nyerspezsgő, bár fennkölt és nemes ünnepi ital, nem minden ember kedvence.

A gyártók tisztában vannak ezzel, ezért a gyártási folyamatokat némiképpen módosítják és így új íz-világot produkálva próbálnak meg eljutni a minél szélesebb közönséghez a kiváló pezsgőborokkal. A nyerspezsgő nevéből adódóan, mint a gyümölcs, még éretlen, tehát savanykás, érces, nyers ízével sokakat meggyőzött és milliók kedvencévé vált, a több száz éves gyártási múltjával.

A minimális cukortartalom a pezsgő között a legalacsonyabb. A nyerspezsgő mondhatni a belépő széria az édességi fokozatban. Ezt követően meghatározott nevekkel látják el a különböző fajtákat, így jutunk el a Doux (édes) termékig. A francoispezsgo.hu webáruházban óriási mennyiségű pezsgő várja, hogy megkóstolják.