Geotextília ár vastagságtól függően

Geotextília minden mennyiségben

A geotextília egy olyan anyag, amely azt hivatott megakadályozni, hogy különböző földrétegek összekeveredjenek egymással. A geotextília ár azért is számolható inkább négyzetméterében, mint egy tekeréssel, mert az ára nagyobb, mint egy egyszerű hálóénak.

Gyakran pedig csak egy kisebb részt kell ezzel megoldani, hiszen többnyire a kiskertek dekorációinak különválasztásához, a kavicsréteg hosszú távú megtartásához használják. A felhasznált geotextília grammja is meghatározza az árát.

Vagyis vannak vastagabb és vékonyabb típusok. A vékonyabbak általában 100 grammosak. Ennek átlagos ára 2000 Forint körül mozog négyzetméterenként. A vastagabbak természetesen többe kerülnek. Azonban, ha jó munkát szeretne végezni, akkor feltétlenül szükség van erre az anyagra és a geotextília ár nem szabad megakadályozza abban, hogy a kívánt végeredményt megkapja.

A földrétegek vagy a különböző textúrájú rétegek elválasztását sokkal hatékonyabban oldja meg egy vastagabb típus, mint a vékony. Gondolja jól meg, hogy melyikkel dolgozik!a