Itt kezdődik a kaland!

Playtation 4

Már minden létezőt kipróbáltak a barátaikkal, amit környezetük lehetővé tett és minden kirándulási ponton kismilliószor megfordultak? Unják az esős hétköznapokat és új kalandokra vágynak?

Akkor itt a remek lehetőség, hogy betekintve a PlayStation által megnyitott világba, hatalmas kalandokat éljenek át a baráti körrel. Nem kell megvárni többé a hétvégéket egy kis pezsgésért vagy újra a helybéli kocsmáros unott vicceit hallgatni.

Lépjen fel az internetre és itt megtalálja saját PS4 verziót, ami megváltoztatja ellaposodni készülő életét! De a játékkonzol önmagában még édes kevés ahhoz, hogy hihetetlen kalandokban vehessenek részt.

Ehhez a modern technika vívmányainak számító játékok is kellenek majd, amelyeket szintén beszerezhet itt. Lépjen a tettek mezejére, egyezzenek meg barátaival és indulhat a móka, a kacagás és a felejthetetlen kalandok végeláthatatlan sora! Vásároljanak PS4-et és az internet, valamint a multiplayer funkció révén lépjenek be egy teljesen új, élményekkel dúsított világba!