Vadlazac erős paprikával

Kivételes ízű húsa van a lazacnak és gazdag Omega3 zsírtartalmának köszönhetően, rendkívül népszerű étel az egészségükre odafigyelő ínyencek köreiben. Ezek a halak hosszú utat járnak be életük során, aminek nagy részét tengerekben, óceánokban töltik.

Az ezekben a vizekben található tápláléknak köszönhetően, a vadlazac kimagasló tápanyagforrásnak minősül. Alacsony kalória jellemzi és minimális telített zsírsavat tartalmaz. Tehát nagyon egészséges. Talán ezért is van az, hogy többféleképpen készítik, nemcsak frissen, hanem különböző konzerv formájában is.

Az iztenger.hu webáruház termékpalettáján szerepel a rendkívül ízletes és egészséges vadlazac krém erős paprikával és curryvel. Tejmentesen, egyedi receptúra alapján készül ez a finomság, ami tökéletes választás lehet reggelire vagy vacsorára.

Sőt, akkor szintén jó szolgálatot tesz a vadlazac krém, ha váratlanul vendégek toppannak be és szeretnénk őket elbűvölni valamilyen ínyencséggel. A termék jelenleg 5% árkedvezménnyel vásárolható meg a webshopból.